TIPS & TRENDS

BEDDENSPECIALIST GEEFT INZICHT
IN KWALITEIT BED EN MATRAS

NIJKERK – Het is soms lastig aan te geven wanneer je bed of matras aan vervanging toe is. Beddenspecialist Frans Poorter heeft daar wat op bedacht. Op www.slaapscore.nl geven 12 vragen inzicht in hoe het met de slaapsituatie gesteld is.

Met het beantwoorden van vragen als ‘Is uw matras jonger dan 7 jaar’ en ‘Rolt u naar uw partner’ wordt duidelijk of de slaapsituatie al dan niet voldoende is en of er actie moet worden ondernomen. Uit de praktijk blijkt dat vrijwel niemand weet hoe ze zelf slapen, aldus de Beddenspecialist. Vaak wordt alleen onthouden hoe iemand in slaapt valt of juist wakker wordt. Deze informatie is onvoldoende om een goed advies voor een bed of matras te geven, want de werkelijkheid is vaak heel anders. Het beantwoorden van de 12 vragen helpt om meer inzicht te krijgen in de kwaliteit van je bed en matras.

De Beddenspecialist heeft bovendien een SlaapID ontwikkeld. Met een sensor in een comfortabele band op de borst wordt, gewoon thuis in het eigen bed, het slaapgedrag gemeten. Na drie nachten levert de gebruiker de sensor en toebehoren weer in bij Frans Poorter Beddenspecialist, waarop ter plekke het slaapgedrag wordt getoond. Aan de hand van deze informatie en de specifieke kenmerken wordt gekeken welk product het beste past.


www.beddenspecialist.nl/franspoorter