LEUKE BEDRIJVEN

BEDIEN DE ZON OP JE SMARTPHONE

UITGEBREIDE COLLECTIE VAN BECE EN SUNMASTER BIJ SMITS STOFFERING

Natuurlijk verlangen we allemaal naar de lente. Heerlijk, die aangenaam warme zon waarin we ons kunnen koesteren! Tegelijkertijd breekt ook de tijd aan dat we diezelfde zon af en toe buiten willen sluiten om het koel te houden in onze woning. Smits Stoffering presenteert dit seizoen met trots twee merken raamdecoratie en zonwering voor zowel binnen als buiten: bece en Sunmaster.

Het zijn twee absolute topmerken die zich in de afgelopen jaren ruimschoots hebben bewezen, vertelt Lotte Klein Falckenborg. Als verkoopadviseur bij Smits Stoffering weet ze als geen ander dat deze merken een uitstekende kwaliteit weten te combineren met een passende neus voor trends. Wat die zijn voor dit seizoen?
Allereerst natuurlijk de smartphone applicatie die anno 2015 helemaal hot is en waarin bece een trendsetter is gebleken: rolgordijnen en duettes die van afstand omhoog en omlaag gedaan kunnen worden. Ideaal als je op vakantie of een weekendje weg bent, zegt Lotte. ,,Niet alleen is het heel handig dat je, ook als je niet thuis bent, de warmte kunt buitensluiten. De ervaring leert ook dat inbrekers een deurtje verder gaan als ze beweging zien in huis.’’ De toepassing van het zogeheten Tahoma Systeem is even effectief als eenvoudig. In de meterkast wordt een kastje geïnstalleerd, dat draadloos in verbinding staat met de ingebouwde sensor in het railsysteem. Met een smartphone kan de raambekleding vervolgens worden bediend.

En dan is er natuurlijk nog dat tweede topmerk: Sunmaster. Met handbediende en elektrische buitenzonwering verdient deze koploper in de zonweringsbranche absoluut een plek in de collectie van Smits Stoffering, vindt Lotte. Ook de producten van Sunmaster zijn van afstand te bedienen via een app. Het merk is met recht innovatief te noemen: zo werd onlangs een transparant doek geïntroduceerd dat toegepast kan worden op een bestaande veranda of als overkappingsdoek op bijvoorbeeld een dakterras. In de showroom van Smits Stoffering kunnen klanten met eigen ogen zien wat de mogelijkheden zijn die Sunmaster en bece te bieden hebben.

De trends voor dit jaar voor het gehele interieur? ,,Voorzichtig aan komt er wat meer kleur’’, geeft Lotte aan. ,,Daar zullen de meeste mensen best een beetje aan moeten wennen. We gaan meer kleur zien in het hele interieur, dus ook in raamdecoratie. Dit jaar komt bece bijvoorbeeld met een blauw-grijze tint. Volgend jaar worden pasteltinten verwacht. De aardetinten die we de afgelopen jaren voornamelijk zagen, lijken dan wat naar de achtergrond te gaan. Wat blijft zijn de natuurlijke materialen die de boventoon voeren: polyester met een linnen en katoenen uitstraling.’’

Van afstand bedienbare rol-
gordijnen: ideaal voor als je een weekendje weg of op vakantie gaat

TRENDTIPS VAN LOTTE

Kijk eens om je heen en ontdek hoe de zon jouw huis binnenkomt. Dat is de plek waar je screens kan plaatsen die de warmte buitensluit.

Zin in een beetje verandering in je interieur? Vervang je oude kussens door nieuwe, zet nieuwe planten in je plantenbakken en bloempotten voor het raam en je zult zien dat je kamer er heel fris en nieuw uitziet!

Kies voor kleur! Behang een wand in de woonkamer met een gedurfde print, verf een muur in een fris kleurtje of kies voor gekleurde raambekleding.

Zachte materialen brengen sfeer in huis. Een mooi, zacht karpet bijvoorbeeld voor op de vloer. Of kies voor wollen bekleding op je stoelen.

NEEM EEN KIJKJE IN
ONZE SHOWROOM

Smits Stoffering bedient een groeiende klantenkring met uitstekende producten en een professioneel en persoonlijk advies. De showroom biedt plek aan een uitgebreid assortiment vloeren, raamdecoratie en zonwering. Naast grote projecten (zoals momenteel het stofferen van een hotel in Amsterdam en het leggen van PVC vloeren in vakantiehuisjes op Texel) weten particuliere klanten uit het hele land hun weg te vinden naar de showroom aan de Talmastraat 10a in Nijkerkerveen. Kijk voor meer informatie en inspiratie op de website: www.smits-stoffering.nl of op Facebook.

Smits Stoffering

Talmastraat 10a