NIEUWS

‘BOUWSTART DENNENHOF DIT NAJAAR’


Prijzen op dit project beginnen al bij 183.500 euro vrij op naam. Ideaal voor starters en doorstromers op de woningmarkt. En dat binnen een bestaande, levendige woonwijk, dichtbij de voorzieningen.”


De vier hoekwoningen worden standaard gebouwd met garage en bijkeuken en zijn te koop vanaf 225.000 euro vrij op naam. De acht tussenwoningen hebben standaard een houten berging in de achtertuin. Laarman: ,,Een bijkeuken zit echter in de vele uitbreidingsmogelijkheden, net als een dakkapel, dakramen, uitbouw of openslaande deuren die naar de tuin leiden. De achter- en zij erfgrenzen worden standaard opgeleverd met hederaschuttingen. Alle voortuinen krijgen standaard beukenhagen.”
Alle woningen hebben op de eerste verdieping drie slaapkamers en een badkamer, en een ruime zolder waar extra kamers gerealiseerd kunnen worden.
De twee betrokken makelaarskantoren, Midden Nederland Makelaars en Van de Ridder Makelaars, startten op 20 maart met de verkoop van de woningen. De inschrijvingsperiode loopt nog tot maandag 30 maart 12:00 uur.