Brocant naast stoer bij Rose Romantic Living

NIJKERK РSinds de verhuizing in mei 2015 naar de Kloosterstraat in hartje Nijkerk is het in Rose Romantic Living alleen maar drukker geworden. De nieuwe locatie biedt ruimte om nieuwe merken te presenteren, zoals  meubelmerk Timzowood: landelijke meubels in zowel brocante stijl als stoere variant.

Het eigenzinnige assortiment kleinmeubelen, lampen, gordijnen, behang en talloze accessoires spreekt blijkbaar veel mensen aan, vertelt Rita Kamphorst die samen met echtgenoot Johan de winkel runt. En op de nieuwe locatie in het centrum is het voor een groter publiek ook makkelijker om even binnen te wippen. Centraal in de winkel staat de unieke stijl die Rose Romantic living zo eigen is en waar klanten van heinde en ver voor langskomen. Modern combineren met landelijk, dat is de kracht van Rose Romantic Living, denkt Rita. Het resultaat is een kleurrijke mix van meubels en accessoires die verrassend goed bij elkaar blijken te passen. En dat is precies haar bedoeling, zegt Rita; klanten verrassen met unieke combinaties en ze op deze manier te inspireren. Het meubelmerk Timzowood past hier bijvoorbeeld goed bij: landelijke meubelen, die zowel in brocante stijl als de stoere varianten te vinden zijn bij Rose Romantic Living.

Rose Romantic Living heeft niet alleen meubels en talloze accessoires, maar ook een unieke collectie gordijnstoffen en behang. De woonwinkel heeft diverse gordijnstoffen in het assortiment: van bloemenmotief tot trendy en van verduisterend tot inbetween. Ook vouwgordijnen zijn aan de collectie toegevoegd. Het is mogelijk om stof per meter te kopen.
Ook behang-liefhebbers kunnen hun hart ophalen. Met de kleurrijke en uitgebreide collectie kunnen de meest smaakvolle combinaties worden gemaakt.

www.rose-romantic-living.nl,