Column Annemiek Arends Midden Nederland Makelaars Nijkerk

In de afgelopen maanden is de woningmarkt stevig aangetrokken. In de Randstad zie je kopers zelfs alweer in de rij staan voor sommige woningen, maar ook hier in Nijkerk en omgeving durven mensen weer een stap te zetten. Het herstel van de economie en de nog altijd zeer lage hypotheekrente dragen daar in belangrijke mate aan bij. We merken dat vooral instapklare woningen in trek zijn. Onderhoud van uw huis loont dus! Maar ook als er nog het een en ander moet gebeuren aan uw woning, is het mogelijk om te verkopen. Dan is het wel belangrijk om te kiezen voor een reële vraagprijs. Voor kopers is het zaak om snel te handelen. Zeker de pareltjes in het aanbod zijn steeds korter op de markt. Snel de Makelaarskrant Nijkerk lezen dus!