TIPS & TRENDS

DESIGNRADIATOREN VAN JAGA BIJ GEBA

NIJKERK – Het vervangen van een radiator heeft een groot effect op je interieur. Zeker als je kiest voor een designradiator van Jaga, die je vindt in het assortiment van Geba Install.


Jaga biedt een breed scala aan radiatoren in alle vormen, formaten en kleuren. Van dunne wandmodellen met een vlak en strak voorpaneel tot kleine vrijstaande radiatoren die prestigieuze designawards in de wacht sleepten. De radiatoren van Jaga zijn uitgerust met Low-H2O technologie. De radiatoren bevatten tot 90% minder water dan een plaatstalen radiator. Ze warmen daardoor sneller op en verbruiken minder energie. Ook zijn ze een stuk lichter en compacter en hebben een langere levensduur. ,,Geba zal uw nieuwe radiatoren direct waterzijdig inregelen, waardoor ze perfect functioneren en van de juiste toestroom van warm water wordt voorzien. Zo kunt u weer onbezorgd genieten van een aangenaam binnenklimaat én u bespaart tegelijk op uw energieverbruik.”

Geba Install is specialist op het gebied van badkamers, sanitair, installatietechniek en duurzame energie. De showroom is te vinden aan de Talmastraat 14 in Nijkerkerveen.

www.geba-install.nl