TIPS & TRENDS

DO IN ‘HEAVEN’ MET HAAR NIEUWE MOLITLI BADKAMER

NIJKERK – Zangeres Do heeft Molitli Interieurmakers ingezet om haar badkamer te betonstucen. ,,Mart, onze interieurontwerper, is met haar aan de slag gegaan om een kleur en afwerking te zoeken die paste bij de stijl die zij voor ogen had. Er is gekozen voor een combinatie van marmer, tegeltjes met dessin en betonstuc afgewerkt met ronde hoeken. Door het combineren van verschillende stijlen en materialen heeft Do een geheel eigen stijl gecreëerd.”

Of je de badkamer nu wilt verbouwen, renoveren of een eenvoudige restyling wilt geven, Molitli Interieurmakers is de perfecte partij voor het realiseren van je droombadkamer. ,,We komen graag langs voor een badkameradvies. Molitli regelt daarnaast alles van ontwerp en leidingwerk tot inrichting, van betegelen tot een bad plaatsen. Ons team van vakmensen maakt er een prachtige relaxruimte van. Uiteraard zijn we van mening dat Molitli betonstuc niet meer kan ontbreken in de badkamers van nu. Voor liefhebbers van authentieke, natuurlijk ogende muren, wanden, vloeren en trappen is onze Molitli betonstuc ideaal.”
Molitli betonstuc kan op vrijwel elke stabiele ondergrond worden aangebracht. Van cementdekvloer en beton tot tegels. ,,Doordat de materialen die wij gebruiken waterdicht zijn, is Molitli betonstuc ideaal als vervanger voor tegels in toilet, badkamer en keuken, maar ook toepasbaar als vloer in kantoor en woonruimtes en zelfs als meubels en aanrechtbladen. Molitli betonstuc is naadloos, slijtvast, weinig krasgevoelig, onderhoudsarm, flexibel en bovendien kleurecht, 2-4 mm dik, vloeistof- en waterdicht, zeer goed reinigbaar en onderhoudsvriendelijk door de vlekbestendige zelfontwikkelde afwerklaag.’’


www.molitli-interieurmakers.nl