NIEUWS

Drukbezochte bijeenkomst bewoners Knoopjespark

NIJKERK – Op donderdag 28 mei heeft in opdracht van aannemer Plegt-Vos in samenwerking met Total Projects de eerste kopers-informatiebijeenkomst plaatsgevonden voor de toekomstige bewoners van het project Knoopjespark in Nijkerk.

De bijeenkomst is georganiseerd om de toekomstige bewoners te informeren over de stand van de bouw en was er gelegenheid voor vragen over individuele koperswensen. Er was een tuinarchitect aanwezig om kopers te adviseren over de inrichting van hun tuin of balkon en men kon in gesprek met een haardenspecialist over de mogelijkheden van de aanleg van een haard na oplevering van de woning.

Nog enkele beschikbaar

Zowel de middag als de avond waren druk bezocht en de stemming was positief, de bezoekers hebben gelijk kennis kunnen maken met hun toekomstige buren. Na de zomervakantie wordt een volgende bijeenkomst gepland met een bezoek aan de bouwplaats. In het project Knoopjespark worden 49 woningen gerealiseerd. De herenhuizen en de starterswoningen zijn inmiddels verkocht. Van de stijlappartementen en de comfortwoningen zijn nog enkele woningen beschikbaar. De verkopende makelaars zijn Van de Ridder Makelaar en Midden Nederland Makelaars.