Eerste bewoners in Oosterpoort

Eindelijk is het zover: de eerste bewoners hebben hun sleutels gekregen en wonen inmiddels in het fraaie nieuwbouwplan Oosterpoort.

De eerste bewoners van Oosterpoort.
Recent werden de eerste appartementen opgeleverd.

De prachtige appartementen in Residentie van Reenen kijken uit over het groene Van Reenenpark of over het inmiddels nieuwe, levendige en prachtig aangelegde Molenplein. Het heeft slechts 8 exclusieve, ruime appartementen vanaf circa 130 m2 en met een ruim balkon. Ze hebben alle twee ruime slaapkamers en een woonkamer met keuken over de volle breedte van het appartement! Zo geniet u maximaal van uw prachtige uitzicht.

Omgeving
Het Pakhuis ligt op de hoek van de Oranjelaan, Vetkamp en het Molenplein. Alle appartementen van dit gebouw zijn gesitueerd rondom een fraai aangelegde daktuin: een oase van rust, bijzonder fraai aangelegd met groen, een terras en zelfs een jeu-de-boulebaan voor de gezamenlijke bewoners. Ook hier dus in het levendige centrum het beste van twee werelden. De indelingen van de appartementen in dit gebouw zijn heel verschillend dus voor elk wat wils. In ieder geval beschikken ze allemaal over minimaal twee slaapkamers en een ruim balkon.

Afwerking
Voor alle appartementen geldt dat ze luxe en hoogwaardig zijn qua afwerking. De keuken en badkamer is inclusief dus de appartementen worden compleet opgeleverd. Uiteraard mogen kopers zelf binnen de standaard uitzoeken hoe de keuken en badkamer er uit moeten komen te zien.

Huur en koop
De huurappartementen in de Oosterpoort zijn inmiddels opgeleverd en de eerste bewoners wonen er al. De koopappartementen worden vanaf eind juni opgeleverd. Rond die tijd zal eveneens een modelappartement gereed zijn zodat belangstellenden een beter beeld krijgen van de prachtige appartementen. Hiervoor kunnen geïnteresseerden vrijblijvend een bezichtigingsafspraak maken met Van de Ridder Makelaars. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar in de prijsklasse vanaf € 242.500,– tot circa € 400.000,– vrij op naam. Dit is inclusief een volledig ingerichte keuken met inbouwapparatuur (uiteraard heeft u ook nog keuzemogelijkheden voor wat betreft keukenfronten, grepen en aanrechtbladen, zodat u de keuken naar eigen smaak in kunt richten) en compleet ingerichte, moderne badkamer met sanitair van het hoogwaardige merk Villeroy en Boch. Zo weet u zeker dat u bij aankoop van een appartement in Oosterpoort een volwaardig luxe appartement koopt.

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande informatie wensen of de video willen zien, kijk dan op de website www.wonenindeoosterpoort.nl. Hier vindt u alle informatie over het project. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken bij Van de Ridder Makelaars in Nijkerk voor aanvullende informatie.

Bezichtingingsafspraak? Bel met Van de Ridder Makelaars in Nijkerk | kijk ook op www.wonenindeoosterpoort.nl

Oplevering Oosterpoort1
Oosterpoort wordt nu bewoond.