Energiezuinige koelkasten bij Expert Nijkerk

NIJKERK – Nederland telt ruim 8 miljoen koelkasten en vriezers die niet bepaald energiezuinig zijn. Met de zomermaanden in het verschiet is een energiezuinig exemplaar belangrijker dan ooit. Bij Expert Nijkerk staat de maand juni daarom in het teken van energiezuinige koelkasten en vriezers.

Koel- en vriesapparaten die ouder zijn dan zeven jaar, zijn niet goed voor het milieu en zeker onvoordelig voor de portemonnee, vertelt Expert-eigenaar Jan Gardebroek. Ze kunnen beter vervangen en ingeleverd worden. Daarom organiseert Expert een toepasselijke actie. Wie tot en met 5 juli 2015 een nieuwe A++ of A+++ koel- en/of vriesapparaat koopt, maakt kans om het volledige aankoopbedrag terug te winnen via energievreter.nl. Op deze website kan eenvoudig worden gecheckt of een koelkast of vriezer een energievreter is. Iedereen die deze energiecheck doet, maakt kans op een nieuwe A+++ koelkast ter waarde van 450 euro. Wie de energiecheck heeft gedaan, ontvangt een deelnamecode waarmee kans wordt gemaakt op een nieuwe A+++ koelkast. Om deel te nemen aan deze actie is het noodzakelijk om voor 9 juli 2015 te registreren voor deze actie op www.energievreter.nl.