TIPS & TRENDS

Geba verlengt 6%-regeling zelf

NIJKERKERVEEN – Geba Install heeft de 6 procents-regeling die tot 1 juli geldig is eigenhandig verlengd tot en met 31 oktober.

Op 1 juli stopt de regeling waarbij consumenten slechts zes procent btw hoeven te betalen over het arbeidsloon van een verbouwing. ,,Wij hebben echter besloten om die regeling nog even te laten voortduren’’, aldus Gerrit Bast van Geba Install.

,,Tot en met 31 oktober kunnen onze klanten van deze regeling blijven profiteren omdat wij 13 procent korting geven op alle arbeidsuren.’’ De regeling op arbeidsloon is ook van toepassing op de badkamerverbouwing, een specialisme van Geba. ,,Onze kracht daarbij is dat we alles in eigen hand hebben’’, aldus Bast. Dat gaat dus van installatietechniek, verwarming, ventilatie en loodgieterswerk tot en met het sanitair. We hebben zelfs onze eigen tegelshowroom.‘’

Recent is de showroom van Geba Install geheel vernieuwd. ,,De showroom is zo ingericht dat we nu complete opstellingen van echte badkamers met vier muren kunnen laten zien. Zo krijgt de klant een reëel beeld van hoe het er thuis uitziet. Van deze opstellingen zijn er nu vier en het plan is om er nog meer bij te maken. Het is een ingrijpende verbouwing geweest, maar met een mooi resultaat’’, aldus Bast.

www.geba-install.nl

De regeling geldt ook voor badkamerverbouwingen.
De regeling geldt ook voor badkamerverbouwingen.

_DSC1834