TIPS & TRENDS

GLOEDNIEUWE GASHAARD 
ECO-PRESTIGE BIJ HAARDENCENTRUM


HOEVELAKEN – Bestaat er iets fijner dan ‘s avonds thuiskomen en vanuit de luie stoel in een handomdraai de gashaard te ontsteken? De gloednieuwe Kal-Fire Fairo ECO-Prestige bijvoorbeeld, die nu te zien is bij Haardencentrum Hoevelaken.

De Kal-Fire Fairo ECO-prestige creeërt de warmte en gezelligheid van een open haard en geeft een geheel nieuwe ervaring, vertelt Stefan Jonkers van Haardencentrum Hoevelaken. ,,De ECO-Prestige is een gashaard met een ongekend realistisch vuurbeeld, dat nauwelijks van een open haard te onderscheiden is. De ECO-prestige beschikt over alle bijzondere eigenschappen en technieken van de Fairo ECO-line. Deze ECO-Prestige is zeer zuinig. In de ECO-stand wordt de vuurintensiteit automatisch gewisseld tussen laag en hoog. Dat zorgt voor minder gasverbruik en tegelijkertijd een gevarieerd vuurbeeld. Kortom, meer sfeer voor lagere stookkosten.’’
Standaard wordt de Kal-Fire Fairo ECO-prestige 80 hoek geleverd met een vlakke achterwand, iMatch afstandsbediening, houtstammen en een inbouwkader 4-zijdig. Tegen een meerprijs zijn verschillende achterwanden, inbouwkaders of accessoires leverbaar. Optioneel kan de ECO-prestige uitgevoerd worden met LED-verlichting in de stookbodem. Deze kan zowel ingeschakeld worden bij een brandende haard als een uitgeschakelde haard. Hiermee krijgt het vuur een nog levendiger beeld, het hout lijkt te gloeien. Bezoek de showroom van Haardencentrum Hoevelaken aan De Wel 11.


www.haardencentrum-hoevelaken.nl