WONING VAN DE MAAND

HOEVELAKEN
, EVERT VAN DER VEERLAAN 13

‘DEZE WONING IS INSTAPKLAAR’


De rubriek ‘Woning van de maand’ presenteert elke maand een opvallende woning die graag van eigenaar verwisselt. Deze keer de helft van een dubbel woonhuis aan de Evert van der Veerlaan 13 in Hoevelaken. Erik Hendriksen heeft er de afgelopen jaren met veel plezier gewoond.


HOE LANG WOONT U AL AAN DE EVERT VAN DER VEERLAAN 13 IN HOEVELAKEN?

,,Sinds september 2003. De supermooie ligging van dit nieuwbouwhuis gaf toen de doorslag. De straat is in een half rondje gebouwd, waardoor alle huizen vrij uitzicht hebben. Hierdoor heb je totaal geen inkijk, terwijl je wel in een gezellige buurt zit.”

WAT IS HET MOOISTE VERTREK?

,,De keuken is fantastisch. Hij is groot, strak en luxe, er zit een groot Boretti-fornuis in. Het is ook een fijn plekje om naar buiten te kijken. Je kijkt ruim 150 meter vrij weg.”


WAT IS ER VOOR U ZO LEUK AAN 
WONEN IN HOEVELAKEN?

,,Ik heb ook in Utrecht gewoond en daar miste ik het dorpse karakter. Hoevelaken ligt lekker centraal en heeft alles wat je nodig hebt; een leuk winkelcentrum, jaarlijks een groot dorpsfeest en sinds kort een eigen treinstation, maar zonder de drukte en criminaliteit van een stad.”

WAT VOOR BUREN KRIJGT DE TOEKOMSTIGE BEWONER?

,,In de straat wonen vooral gezinnen met opgroeiende kinderen. Het is gezellig.”

HOE ZOU JE DE BUURT OMSCHRIJVEN?

,,Het is een nette, rustige buurt met voornamelijk gezinnen met opgroeiende kinderen. Die zitten hier ook goed. Er is veel ruimte en de straat komt uit op een vijver waar vooral in de zomer veel gevist en gevaren wordt.”


WAT IS HET LEUKSTE PLEKJE IN HUIS?

,,Absoluut de tuin. Die is 18 meter diep en heeft altijd zon. Daarom hebben we ook twee terrassen gemaakt; één achterin waar overdag altijd zon is en één direct tegen het huis aan waar je ook in de schaduw kunt zitten. Er staat in de tuin een prachtige dakplantaan die in de zomer fungeert als natuurlijke parasol. Dat is ook een lekker plekje om te zitten.”


HOE ZOU JE DEZE WONING AANPRIJZEN BIJ POTENTIëLE KOPERS?

,,Het huis is instapklaar. Op de vloerbedekking op de trap na is er niets dat vervangen moet worden. Het huis is net helemaal rondom geverfd, de ventilatie is jaarlijks onderhouden en alle apparatuur werkt tip-top. Het is vooral een fijn huis voor een gezin met kinderen. Er zijn vier slaapkamers en de zolder is meteen met de bouw vergroot en uitgevoerd met een dakkapel. Er is op de ruime voorzolder zelfs nog ruimte voor een kantoor. Het is gewoon een gigantisch mooi plekje.”

Vraagprijs: € 325.000 k.k.

Info: Midden Nederland Makelaars
 033-2460601