Hypotheekofferte? Wees snel!

In de afgelopen jaren had je als woningkoper een luxepositie. Na een bezichtiging kon je lang nadenken en eventueel nog rustig oriƫnteren op andere woningen. Maar die tijd lijkt echt voorbij. Bij sommige huizen staat het bord nog maar net in de tuin en de koop is al rond. Voor de mooiste plekjes in Nijkerk, Hoevelaken en Nijkerkerveen moet je er dus snel bij zijn en ook snel beslissen.

Over snel zijn gesproken. Je hebt nog maar een paar weken om te profiteren van de hoge NHG-grens. Die ligt nu nog op 265.000 euro en gaat omlaag naar 245.000 euro. Wil je nog gebruik maken van de huidige NHG-grens van 265.000 euro? Zorg dan dat jouw bank voor 1 juli een hypotheekofferte uitgeeft. De uitgiftedatum telt namelijk, en niet de datum waarop jij je handtekening onder de offerte zet.

Jan van der Horst
Van der Horst Vastgoed Makelaars