INLOOPSPREEKUUR
OVER HYPOTHEKEN
 BIJ RABOBANK

NIJKERK – Als je een leuke woning op het oog hebt, wil je natuurlijk graag weten of je ook genoeg kunt lenen om dat huis te kopen.

Daarom organiseert Rabobank Nijkerk op zaterdag 21 maart een inloopspreekuur.
 Tussen 11.00 uur en 15.00 uur kun je vrijblijvend binnenlopen voor een oriëntatiegesprek met een financieel adviseur die al je hypotheekvragen kan beantwoorden. Het is handig als je voor het oriëntatiegesprek een geldig legitimatiebewijs en inkomensgegevens meeneemt, bijvoorbeeld een recente salarisstrook of een aangifte van je inkomstenbelasting. Het inloopspreekuur van Rabobank is precies een week voor de landelijke Open Huizen Dag. Na een bezoek weet je dus welke huizen binnen jouw budget vallen en een bezoek waard zijn tijdens deze dag.

Kan je deze zaterdag niet? Vanaf 1 februari heeft Rabobank Nijkerk ook elke week op maandagmiddag een inloopspreekuur in het kantoor aan de Van ‘t Hoffstraat 24 in Nijkerk. Je kunt er dan tussen 13.00 uur en 17.00 uur terecht met al je hypotheekvragen.

www.rabo

bank.nl