TIPS & TRENDS

Keramisch parket als eyecather

NIJKERK – Een vloer met een warme, authentieke uitstraling en toch profiteren van de voordelen van vloerverwarming. Die combinatie biedt de collectie keramisch parket bij Tegelstudio Johan van de Veen.

Keramisch parket wint in toenemende mate aan populariteit, vertelt eigenaar Johan van de Veen. Niet zo gek, vindt hij, want het materiaal is slijt-, kras- en vuurvast, heeft een natuurlijke uitstraling en oogt niet alleen prachtig in een woonkamer, maar wordt ook veel gebruikt in badkamers in combinatie met grindtegels en grote wandtegels in donkere tinten. Ook keramisch parket met een houtlook is tegenwoordig zeer gewild. Met name de meterslange tegels die een grote gelijkenis vertonen met een echte houten vloer.

Tegelstudio Johan van de Veen is gespecialiseerd in het leggen van grote formaten tegels. Alle mogelijke combinaties zijn te maken. Natuurlijke en warme tinten zijn nog altijd een trend. ,,Kleuren zie je nog steeds weinig in de badkamer. Het moet natuurlijk een flink aantal jaren meegaan, dus dan kies je eerder voor een wat meer neutrale, natuurlijk look. En daarin zijn de variaties eindeloos qua kleur, grootte en uitvoering.’’

www.tegelstudionijkerk.nl

keramisch parket
Keramisch parket met houtlook.