KOPERS OOSTERPOORT KUNNEN NIET WACHTEN

NIJKERK – Ze kunnen bijna niet wachten, Evert en Leida Gardebroek. In juni hopen ze hun intrek te nemen in hun spiksplinternieuwe appartement in de Oosterpoort. ,,We waren er als de kippen bij.’’

Het is niemand ontgaan dat in hartje Nijkerk een prachtig nieuwbouwproject verrijst met appartementen in combinatie met een modern winkelgebied. ,,Toen dit project in de verkoop kwam, waren we er als de kippen bij’’, lacht Evert Gardebroek. Samen met zijn echtgenote Leida was hij al geruime tijd op zoek.
,,Eigenlijk zochten we al jaren naar een goede plek. We zijn inmiddels een beetje op leeftijd en dan wordt een twee-onder-eenkapper met een groot stuk grond echt een beetje teveel van het goede. Daarom gingen we op zoek naar een appartement dat lekker dicht in het centrum was gelegen en een luxe en hoogwaardige afwerking heeft.’’
Het duurde even voordat er in Nijkerk appartementen werden gepland die aan de wens van Evert en Leida voldeden. ,,We hebben wel eens ergens anders gekeken, maar het moet ook maar net bij je passen hè? Met name de locatie, maar zeker ook de manier waarop het gebouwd is, de fraai aangelegde daktuin en de hoogwaardige afwerking van keuken en badkamer, spreekt ons erg aan in het Oosterpoort-complex.
Evert Gardebroek is deze dagen regelmatig op de bouwplaats te vinden. ,,Ik heb inmiddels anderhalf uur film met beelden van de oude situatie, de sloop, het graven van de parkeergarage en straks natuurlijk van ons nieuwe appartement. We kunnen niet wachten.’’

VOLWAARDIG LUXE APPARTEMENT

De eerste appartementen in de Oosterpoort worden naar verwachting in juni van dit jaar opgeleverd. Navraag bij de makelaar leert dat er al een groot aantal appartementen definitief is verkocht. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Deze hebben oppervlaktes vanaf circa 85 m2 en variëren in prijs vanaf circa 242.500 euro tot circa 400.000 euro vrij op naam. Dit is inclusief een volledig ingerichte keuken met inbouwapparatuur (uiteraard zijn er ook nog keuzemogelijkheden voor wat betreft keukenfronten, grepen en aanrechtbladen, zodat de keuken naar eigen smaak is in te richten) en een compleet ingerichte, moderne badkamer met sanitair van het hoogwaardige merk Villeroy en Boch. Zo weten mensen zeker dat ze bij aankoop van een appartement in Oosterpoort een volwaardig luxe appartement kopen. Ontwikkelaar Aprisco vindt dit heel belangrijk. ,,Wij willen kopers een complete woning aanbieden zonder meerkosten. Daarom bieden wij kopers binnen de standaard een grote keuze aan varianten. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om buiten de standaard uit de zoeken.’’

MONUMENTALE UITSTRALING

Linda van de Ridder van Van de Ridder Makelaars heeft een korte rondleiding gehad door het plan met de appartementengebouwen Het Pakhuis en Residentie van Reenen. Zij is erg enthousiast over de lichte en ruime appartementen. ,,Die zijn zelfs ruimer dan de brochure doet vermoeden.’’ Wat haar direct opvalt is de fraaie detaillering, zowel van de verschillende gebouwen als in de appartementen zelf. ,,Het brengt heel veel sfeer in de appartementen, iets wat je nog maar zelden ziet in de nieuwbouw. Kosten nog moeite worden gespaard om het gehele plan een monumentale uitstraling mee te geven. Dat is voor iedereen duidelijk zichtbaar vanaf de buitenzijde, maar is ook binnen waarneembaar. En dan de grote daktuin! Wat een ruime en wat een rust in hartje Nijkerk! Ik weet zeker dat De Oosterpoort een unieke en heel prettige woonomgeving wordt.”

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande informatie wensen of de video willen zien, kijk dan op de website www.wonenindeoosterpoort.nl. Hier vindt u alle informatie over het project. Uiteraard kunt u ook een afspraak maken bij Van de Ridder Makelaars in Nijkerk voor aanvullende informatie.
Daarnaast is er de gelegenheid het nieuwbouwplan Oosterpoort te bezoeken tijdens de landelijke NVM Open Huizen Route op zaterdag 28 maart. Op deze dag kunt u vanaf 11.00 uur tot 13.00 uur een aantal, door de ontwikkelaar vastgestelde, appartementen bezichtigen. U bent van harte welkom om met eigen ogen te zien hoe bijzonder Oosterpoort is!