TIPS & TRENDS

Maatwerk badkamer sanitair JEE-O bij Molitli

NIJKERK – Molitli Interieurmakers heeft met haar Stuc, Staal en Timmer Atelier een prachtige badkamer gerealiseerd, die bijna volledig bestaat uit maatwerk. ,,De combinatie van Molitli Betonstuc met sanitair van JEE-O maakt het resultaat weer super gaaf!’’


Samen met de klant maakte Molitli een ontwerp voor het interieur, wat doorgevoerd werd in de badkamer: Stoer, sfeervol, warm en tijdloos. Maar het bleef niet alleen bij het maken van een mooi interieurontwerp, ook de complete uitvoering van de gemaakte plannen mocht het leukste interieurbureau van Nederland voor hun rekening nemen. Een groot deel van de badkamer is afgewerkt met Molitli Betonstuc. ,,Uiteraard zijn we van mening dat Molitli Betonstuc niet meer kan ontbreken in de badkamers van nu. Voor liefhebbers van authentieke, natuurlijk ogende muren, wanden, vloeren en trappen is onze Molitli Betonstuc ideaal. “

Ook in deze badkamer heeft Molitli sanitair van JEE-O geplaatst. Dit wereldberoemde sanitair merk van Nederlands bodem staat bekend om zijn vrijstaande baden en douches die geschikt zijn voor zowel binnen als buiten. ,,Het strakke, pure design in combinatie met vloeren en muren van betonstuc maakt dat je nooit je badkamer meer uit wilt!” Het badmeubel is een nieuw ontwerp van Molitli, waarin betonstuc, staal en oud hout een vernieuwend en casual chique geheel vormen.

Ben je dus op zoek naar een unieke badkamer, een creatief ontwerp en kun je het niet vinden in de eenheidsworst van alle aanbieders? Dan ben je bij Molitli Interieurmakers aan het juiste adres. De showroom van Molitli Interieurmakers is het terrein van enthousiaste en vakbekwame creatievelingen die elke dag bezig zijn met vernieuwing, design, originele materialen en mogelijkheden. ,,Het is onze passie om je te helpen met het vinden van de look waar je al zo lang naar op zoek bent.”

Of je de badkamer nu wilt verbouwen, renoveren of een eenvoudige restyling wilt geven, Molitli Interieurmakers is de perfecte partij voor het realiseren van je droombadkamer! ,,We komen graag langs voor een badkameradvies. Molitli regelt daarnaast alles van ontwerp en leidingwerk tot inrichting, van betegelen tot een bad plaatsen. Ons team van vakmensen maakt er een prachtige relaxruimte van.”

www.molitli.nl