NIEUW WIJKJE IN HART NIJKERK

TWAALF GESCHAKELDE WONINGEN DE DENNEHOF IN DE VERKOOP

NIJKERK – De Dennenhof, een nieuwbouwproject in Nijkerk, is op 20 maart in de verkoop gegaan. Aan de Dennenlaan en de Sparrenlaan worden twaalf geschakelde woningen gebouwd. De bouw start bij voldoende verkoop in dit najaar.

De Dennenhof verrijst op de plek waar het inmiddels gesloopte schoolgebouw van Landstede Volwassenenonderwijs stond. Een centraal gelegen locatie met de uitvalswegen A1 en A28 en alle dagelijkse voorzieningen, zoals scholen, station, winkels en sportvelden, binnen handbereik. De nieuwbouw omvat twee rijen van zes eengezinswoningen die met de achtertuinen aan elkaar grenzen. Alle woningen zijn energiezuinig en de woningen aan de Sparrenlaan worden extra breed gebouwd. Ook zijn de achtertuinen met tien en twaalf meter bijzonder diep te noemen.
,,Betaalbare nieuwbouw onder de twee ton is vrij uniek voor Nijkerk”, aldus Jeroen Laarman namens ontwikkelaar Slokker Vastgoed. ,,De woningen zijn ruim en worden compleet met sanitair en tegelwerk opgeleverd. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van fraaie materialen als keramische dakpannen, houten kozijnen, zinken hemelwaterafvoeren en een luxe steensoort in twee kleuren.