TIPS & TRENDS

Ontwerp je keuken zelf

NIJKERK – Natuurlijk kan je de vakmensen van Keukensale een keuken voor je laten ontwerpen, maar wie naar de website gaat, ontdekt dat het ook supermakkelijk is om de eigen creativiteit de vrije loop te laten.

,,Veel klanten hebben de behoefte om al tot in detail uit te rekenen en te bekijken hoe hun droomkeuken eruit zou kunnen zien,’’ vertelt Eveline Jansen van Keukensale in Nijkerk. De aan de Boekdrukker gevestigde specialist heeft op de website de zogenoemde KeukenCreator geïnstalleerd.

,,Leuk, interactief en ook heel erg praktisch. Zo vind je in de KeukenCreator een electronische productcatalogus, mooie afbeeldingen van al onze producten, maar je kunt er ook een uiterst handig ontwerp mee maken. Wat we veel zien, is dat mensen hier een ontwerpje maken en het vervolgens laten zien aan hun vrienden op Facebook. Daarnaast krijgen wij bij Keukensale ook vaak het ontwerp toegestuurd, zodat we het verder kunnen verfijnen en op maat kunnen maken voor de klant met een vrijblijvende offerte.’’

Wie liever eerst de kennis en inspiratie van Keukensale-keukenspecialisten wil inschakelen, kan natuurlijk ook gewoon naar de winkel komen. ,,We hebben hier tal van leuke ideeën voor grote en kleine keukens in elke prijsklasse,’’ aldus Eveline.

www.keukensale.com

De KeukenCreator van Keukensale Nijkerk.
De KeukenCreator van Keukensale Nijkerk.