TIPS & TRENDS

Opvallende brochure Viccons Glasbewerking

NIJKERK – Met een opvallend vormgegeven brochure heeft het Barneveldse bedrijf Viccons Glasbewerking haar specialiteiten onder  de aandacht gebracht van interieurbouwers, architecten, bouwbedrijven, installatiebedrijven en winkeliers.

Viccons Glasbewerking is de nieuwe bedrijfstak van R.van de Beek Schilders- en Glasbedrijf en richt zich volledig op glasbewerking. In de brochure worden de specialiteiten van Viccons uitgebreid voor het voetlicht gebracht. Diverse klanten komen aan het woord en refereren aan bijzondere opdrachten en de samenwerking met Viccons, en prijzen de onderneming aan als dé specialist op het gebied van glasbewerking. Ook is er aandacht voor de glasmeesters, die dagelijks glazen producten maken in het glasatelier aan de Molenweg in Voorthuizen. ,,Glas kent talloze toepassingen’’, aldus Rudy van de Beek. ,,Viccons levert de kleinste accessoires tot en met de grootste glazen puien, trappen en wanden. Die flexibiliteit is onze kracht.’’

Viccons Glasbewerking is een onderdeel van R. van de Beek Schilders- en Glasbedrijf in Barneveld. Na de start in 1963 uitgegroeid tot een familiebedrijf dat voor kwaliteit en vakmanschap staat. De derde (Henk-Jan) en vierde generatie (Rudy) hebben de liefde voor het glas geërfd.

www.viccons.nl