Pollenwerende hor van Smits Stoffering

NIJKERKERVEEN – De zomer is bij veel mensen favoriet. Behalve voor wie hooikoorts heeft of zich ergert aan insecten in huis. De oplossing? Pollenwerende horren van Smits Stoffering in Nijkerkerveen. Twee vliegen in één klap.

Hooikoorts is heel vervelend. U wilt graag frisse lucht in huis, maar ieder jaar leidt het tot rode ogen en niezen. Horren met pollenwerend gaas zijn de oplossing. Hiermee heeft u alle voordelen van de lente en zomer, zonder last te hebben van pollen of muggen en ander ongedierte.

Raamdecoratie i.c.m. horren
Meer een praktisch dan een mooi product zult u misschien denken. De collectie hordeuren en -ramen van Smits Stoffering past echter perfect in ieder interieur. Horren kunnen bijvoorbeeld gecombineerd worden met raamdecoratie: open de raamdecoratie en de hor schuift gelijk voor het open raam. Er is ook raamdecoratie met horrengaas aan de onderkant, zodat u toch lichtinval houdt, of juist andersom tegen inkijk in de woning. De stof die als raamdecoratie dient is ook insectenwerend en kan zonwerend zijn.

Natuurlijk kan een hor ook voor een dakraam. Uw dakraam kan gewoon open, maar beestjes en pollen blijven buiten. Een ander decoratief element in uw woning is de plisséhordeur; een mooi frame met daarin een prachtige hor. Deze kan tegen een stootje en springt niet uit zijn frame wanneer u of uw huisdieren er tegenaan lopen. Er zijn diverse soorten horren die perfect samengaan met huisdieren. Zelfs kattenluiken zijn een optie.

Een advies op maat over horren voor uw woning? Loop eens binnen in de vernieuwde showroom van Smits Stoffering en laat u informeren over de mogelijkheden voor uw woning.

www.smits-stoffering.nl

Plisséhordeuren van Smits Stoffering.