TIPS & TRENDS

Real life beleving in showroom Geba Install

NIJKERKERVEEN – Een nieuwe badkamer aanschaffen doe je niet zomaar. Tijd, aandacht en een goed advies zijn onontbeerlijk. Maar ook het beléven van een badkamer is voor consumenten van toenemend belang. Badkamerspecialist Geba Install speelt hierop in met een grondige make over van de showroom aan de Talmastraat. Het resultaat: complete badkameropstellingen waarin real life beleving voorop staat.

Een realistisch beeld krijgen van hoe een badkamer er thuis uit zou zijn. Dat wist Geba Install te bereiken met het creëren van badkameropstellingen met vier muren. Het is even simpel als doeltreffend en klanten reageren verrast en enthousiast op deze vernieuwende manier van presenteren. Diezelfde klanten worden, terecht, steeds kritischer en veeleisender, geeft eigenaar Gerrit Bast aan. Logisch, want een badkamer aanschaffen doe je nou eenmaal niet elke dag en bovendien wordt deze ruimte in huis steeds belangrijker voor een groeiend aantal consumenten.

Bij de aanschaf ervan speelt beleving daarom een steeds grotere rol en de ommuurde, lichte opstellingen helpen daar doeltreffend bij. Niet alleen de meest in het oog springende producten zoals sanitair, vloer- en wandtegels en kranen worden optimaal geëtaleerd, er is ook aandacht voor creatieve toepassingen van bijvoorbeeld plafondtypes, ventilatie en verwarming. En dat is precies waarin Geba Intall zich op overtuigende wijze weet te onderscheiden, weet Gerrit. Want consumenten weten over het algemeen heel goed wat ze mooi vinden, maar over de praktische haalbaarheid is vaak de nodige onwetendheid. En dan is een goed advies en het bedenken van creatieve oplossingen onontbeerlijk. ,,Een badkamer moet natuurlijk in de eerste plaats mooi zijn’’, vindt Gerrit Bast. ,,Maar vervolgens moet er aandacht zijn voor een doordacht ontwerp. Hoe kunnen we een badkamer zó inrichten dat het niet alleen mooi is, maar ook technisch toepasbaar, praktisch en met creatief gebruik van de beschikbare ruimte. Het is fantastisch om mensen hierin te adviseren en tot verrassende resultaten te komen. En natuurlijk adviseren we met hetzelfde plezier over ‘losse’ producten en hoe deze het beste gemonteerd kunnen worden als mensen er liever zelf mee aan de slag gaan.’’

De showroom van Geba Install biedt naast de badkameropstellingen een nieuwe tegelpresentatie. Ook hier wordt ingespeeld op beleving, doordat de tegels los te pakken zijn en zo moeiteloos mee naar huis kunnen worden genomen. Op deze manier is het ook vele malen eenvoudiger om combinaties te maken, vertelt Gerrit. Door de afzonderlijke tegels bij elkaar te leggen, is het veel gemakkelijker om te bepalen of een combinatie geslaagd is of niet. Trends op tegelgebied? Dat is het formaat van de tegels, die steeds forser uitvallen. Ook betonlook muur- en vloertegels doen het goed. ,,Het statische gaat er steeds meer af, de trend is een natuurlijke, rustige uitstraling met zo min mogelijk zichtbare voegen. Ook houttegels op de vloer passen binnen die trend. Het geeft de badkamer een warme, landelijke uitstraling. Opzetkommen op een houten opstelling passen daar bijvoorbeeld prachtig bij.’’

www.geba-install.nl

Geba versterkt team met stuc-specialisten
De badkamerwand of -vloer stucen is hot. Het team van Geba Install is daarom versterkt met specialisten die de nodige kennis en ervaring hebben met deze techniek, waarbij een waterdichte en keiharde hars wordt toegepast op wanden en vloeren. Het resultaat is een stoere en landelijke uitstraling in de badkamer. Bovendien biedt betonstuc veel voordelen in vergelijking met tegels of sauswerk in de badkamer: geen voegen, waterdicht, schimmelwerend, naadloos, gemakkelijk afneembaar én in vele kleuren verkrijgbaar. In de showroom van Geba Install zijn diverse voorbeelden te zien om inspiratie op te doen.

GEBA showroomIMG_8806 (2)