LEUKE BEDRIJVEN

Rose Romantic Living superblij met plekje in hartje Nijkerk

Modern omarmt romantisch

Een verhuizing betekent in de meeste gevallen een verbetering. En daar kan Rita Kamphorst van Rose Romantic Living over meepraten. Sinds mei is haar sfeervolle woonwinkel te vinden aan de Kloosterstraat in hartje Nijkerk. Wat onveranderd is gebleven is het eigenzinnige assortiment kleinmeubelen, lampen, gordijnen, behang en talloze accessoires.

Dat het een goede stap is geweest werd meteen duidelijk, want nog nooit was er zoveel drukte en gezelligheid in de winkel. Centraal staat de unieke stijl die Rose Romantic living zo eigen is en waar klanten van heinde en ver voor langskomen.

Modern of landelijk?

Romantisch, Engels, landelijk; je mag het noemen zoals je het wilt, aldus een lachende Rita Kamphorst. Het is haar lust en haar leven om verrassende combinaties te maken. Neem de stoere, landelijke lamp waarop een romantische kap prijkt. Of een klassieke bank met daarnaast een stoere tafel met een verweerd blad. Modern combineren met landelijk, dat is de kracht van Rose Romantic Living, denkt Rita. Een bloemetjesbehang combineert ze moeiteloos met een stoere ruitbehang eronder. En een romantische lamp met roesjes zet ze op een robuuste kruk.

Unieke combinaties

Het resultaat is een kleurrijke mix van meubels en accessoires die verrassend goed bij elkaar blijken te passen. En dat is precies haar bedoeling, zegt Rita; klanten verrassen met unieke combinaties en ze op deze manier te inspireren. Het meubelmerk Timzowood past hier bijvoorbeeld goed bij: landelijke meubelen, die zowel in brocante stijl als de stoere varianten te vinden zijn in de winkel van Rose Romantic Living.

Grote loungebanken zijn nog steeds onverminderd populair, vertelt Rita. Rose Romantic onderscheidt zich in de enorme variëteit in keuze. ,,Waar een bank in de meeste gevallen in een paar verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is, zijn bij ons werkelijk álle uitvoeringen mogelijk. Dat kost weliswaar enige inspanning en tijd en daar hangt een prijskaartje aan, maar we zorgen ervoor dat de wensen van de klant uitkomen.’’

Renovaties

Ook het renoveren van meubels is een reden dat klanten hun weg weten te vinden naar de woonwinkel. Fauteuils, stoeltjes en banken worden in de werkplaats opgeknapt en voorzien van een gloednieuw uiterlijk. Erfstukjes, oude oorfauteuils, Queen Ann-stoeltjes: wekelijks krijgen de meest uiteenlopende meubelstukken in de werkplaats op een ambachtelijke wijze een nieuwe look in met bloemen, effen, strepen, ruiten, kelimstoffen of imitatieleer. ,,Je kunt het niet verzinnen of we hebben het. Natuurlijk geven we graag advies om passende combinaties te maken. Het resultaat is een uniek meubelstuk dat onze klanten altijd blij maakt!’

Gordijnen en behang

Rose Romantic Living heeft niet alleen meubels en talloze accessoires, maar ook een unieke collectie gordijnstoffen en behang. De woonwinkel heeft diverse gordijnstoffen in het assortiment: van bloemenmotief tot trendy en van verduisterend tot inbetween. Ook vouwgordijnen zijn aan de collectie toegevoegd. Het is mogelijk om stof per meter te kopen. Ook behang-liefhebbers kunnen hun hart ophalen. Met de kleurrijke en uitgebreide collectie kunnen de meest smaakvolle combinaties worden gemaakt.

Rose Romantic Living| Kloosterstraat 1a Nijkerk | 033 – 247 04 78 | info@rose-romantic-living.nl | www.rose-romantic-living.nl