Speakers winnen met Facebookactie Expert

NIJKERK –  Overal in huis genieten van je favoriete muziek en een fantastische geluidskwaliteit? Bij Expert Nijkerk kan je terecht voor het Denon HEOS draadloze muzieksysteem. Met de Expert Facebookactie maak je nu kans op een gratis speakerset ter waarde van 348 euro!

,,De speakers hebben een stijlvol design’’, vertelt eigenaar Jan Gardebroek. ,,En echt alle details van muziek komen perfect naar voren dankzij een diepe basweergave en scherpe hoge tonen.’’ Met de gratis Denon HEOS app is het eenvoudig om de speakers te beheren. Zo kan je muziek streamen vanaf bekende cloud-diensten als Spotify of Deezer. ,,Met de Denon HEO is alles mogelijk. Perfect gesynchroniseerd dezelfde muziek afspelen in iedere ruimte van het huis, of zet in iedere ruimte van het huis een ander nummer op.’’

Enthousiast geworden over de Denon HEOS speakers? De Expert-medewerkers in de winkel van Expert aan de Langstraat 40 vertellen je er graag meer over. En doe mee met de Expert Facebookactie en maak kans op de Denon HEOS 1 speaker en HEOS GO Pack ter waarde van 348 euro.

www.expert.nl/nijkerk