Start verkoop 2e fase Oosterpoort

21 ruime eengezinswoningen in centrum Nijkerk!

Op donderdag 25 juni wordt gestart met de verkoop van de 2e fase Oosterpoort.

Deze fase betreft 21 ruime eengezinswoningen, 5 blokken van 4 woningen en 1 vrijstaande woning, met een eigen parkeerplaats! De woningen krijgen qua architectuur dezelfde karakteristieke uitstraling als de appartementen uit de 1e fase.

Locatie

Deze fraaie nieuwbouwwoningen bieden een unieke kans om in het centrum van Nijkerk te wonen. Ze worden gerealiseerd aan de Molenweg en het Smidshof. Het openbare gebied wordt in dezelfde stijl gemaakt als het nieuwe Molenplein en er is veel ruimte voor groen. Een laan van leilindes zorgt ervoor dat er een prachtige, groene, kindvriendelijke en rustige wijk ontstaat waar een ieder zich thuis zal voelen. De rijen- en hoekwoningen hebben allemaal een tuingerichte woonkamer, een keuken aan de voorzijde, 3 slaapkamers en een badkamer op de 1e verdieping en een vaste trap naar de 2e verdieping met de mogelijkheid voor een 4e slaapkamer. Alle woningen hebben een diepe en zonnige tuin en een berging.

Woningen

De vrijstaande woning heeft de entree aan de Kleterstraat en heeft standaard 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. Deze statige woning heeft de voordeur aan de voorzijde. De keuken en een berging bevinden zich aan de linkerkant van de woning terwijl de tuingerichte woonkamer zich aan de rechterkant bevindt. Omdat deze woning in de lengte gebouwd wordt, krijgt de woning veel daglicht binnen en houdt u een prachtige brede en diepe achtertuin over. Op de 1e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers en een royale badkamer met raam. De ouderslaapkamer heeft zelfs een luxe walk in closet. Er is een vaste trap naar de zolderverdieping waar u met gemak nog een 4e slaapkamer kunt maken. De woningen, inclusief complete luxe keuken en sanitair, worden aangeboden in de prijsklasse vanaf circa € 215.000,– vrij op naam.

De verkopende makelaars zijn Van de Ridder Makelaars en Zijlstra ERA Makelaardij in Nijkerk. U kunt zich bij deze makelaars vrijblijvend inschrijven.

Meer informatie

Voor meer informatie: kijk op www.wonenindeoosterpoort.nl.  Uiteraard bent u van harte welkom op de start verkoop. Deze is op donderdagavond 25 juni van 17.00 tot 20.00 uur in Het Koetshuis Spoorstraat 34 in Nijkerk.