TEGELSTUDIO INTRODUCEERT
MEISTER SILENT TOUCH

NIJKERK – Tegelstudio Johan van de Veen b.v. introduceert een nieuw design laminaat uit de stal van Meister: Meister Silent Touch.

,,De vloer is hard, maar tegelijkertijd warm en super elastisch. Dat laatste heeft als grote voordeel dat er geen aftekening is van oude oneffen ondergronden,’’ vertelt Johan van de Veen. ,,Het materiaal waarvan de vloer gemaakt is heeft unieke eigenschappen.

Silent Touch is de eerste flexibele vijf millimeterclic designvloer (LVT) in lange plankenformaat (2150 x 216 x 5mm). De vloer heeft een clicsysteem dat ook bij temperatuurveranderingen betrouwbaar blijft. ,,De combinatie van het sterke Multiclic systeem en de gepatenteerde flexibele Aquasafe speciaalplaat zorgen voor een sterke clicverbinding zonder risico op krimpen en zwellen.’’ Deze flexibele designvloer bevat bovendien geen ftalaten of andere weekmakers en is daarmee niet schadelijk voor de gezondheid omdat hij 100% PVC-vrij is.
Met zijn gebruiksklasse 33 is deze designvloer geschikt voor intensief commercieel gebruik.
De Silent Touch zorgt voor woonplezier en slaat een goed figuur over de gehele lijn. Van echt natuurlijk tot trendy bieden de 18 decors een grote optische variatie. Door het gepatenteerde Multiclic- systeem en vormstabiele Aquasafe plaat ontstaat een gegarandeerde gesloten voeg.
,,De moeite van het bekijken waard,’’ aldus Johan van de Veen. ,,Kom eens langs in onze showroom aan de Amperestraat en bekijk zelf wat voor prachtige laminaatvloer dit is.’’

www.tegelstudionijkerk.nl