Twee meter lange trend bij Tegelstudio

NIJKERK – Bij Tegelstudio Johan van de Veen is de nieuwste collectie Mflor binnen en daar zit een opvallende trendsetter bij: de Authentic Grand Country Willow Bolsover. Een pvc-vloer met een plank van maar liefst 200 centimeter lang!

Een prachtvloer, vindt eigenaar Johan van de Veen. En écht vernieuwend als je bedenkt dat de meeste vloeren niet verder komen dan 122 centimeter. Mflor is dan ook een trendsetter op het gebied van pvc-vloeren. De eigenschappen zijn daarom wat je van een kwaliteitsvloer mag verwachten: een natuurgetrouw uiterlijk, makkelijk te reinigen, een zacht loopgeluid, waterbestendig en een hoge slijtvastheid.

Naast een mooie collectie pvc-vloeren kan ook het keramisch parket bij Tegelstudio Johan van de Veen op grote belangstelling rekenen. ,,Het is niet van echt hout te onderscheiden en is onderhoudsvrij, maar heeft wel de voordelen van een tegelvloer. Heerlijk met een vloerverwarming en verkrijgbaar in vele designs, breedtes en lengtes.’’ Met name keramisch parket met een houtlook is tegenwoordig zeer gewild. En dan met name meterslange tegels die een grote gelijkenis vertonen met een echte houten vloer. Het keramische parket oogt niet alleen prachtig in een woonkamer, maar wordt ook veel gebruikt in badkamers in combinatie met grindtegels en grote wandtegels in donkere tinten.

Bezoekers zijn welkom in de showroom aan de Amperestraat 16.

www.tegelstudionijkerk.nl