LEUKE BEDRIJVEN

Univé steekt energie in de klant

Tegen stroom inroeien door persoonlijk contact’

Met een kantoor nabij het centrum van Nijkerk en een bestaansgeschiedenis van twee eeuwen is Univé Dichtbij een bekend en vertrouwd gezicht in de regio. En al wint online verzekeren aan populariteit, bij Univé wordt er nog volop gebruik gemaakt van het laagdrempelige kantoor.

Ondanks de respectabele leeftijd (eind mei werd met duizenden gasten in Hart van Holland de 200ste verjaardag gevierd) beweegt Univé Midden-Nederland anno 2015 mee met de toenemende digitalisering in de branche. Mijn Univé maakt het voor klanten mogelijk zelf online hun verzekeringen in te zien en wijzigingen door te geven. Die wijzigingen worden automatisch in de administratie verwerkt. ,,Voor wie het prettig vindt zijn zaken zelf te regelen, is Mijn Univé een mooie oplossing’’, vertelt Leendert Verduin. ,,Deze online mogelijkheid dient het gemak van de klant en levert ook nog een kostenbesparing op. Maar als er iets is, kunnen klanten ook nog gewoon naar Univé toe. Dan doen we het samen.”

Even binnenlopen

Waar collega-verzekeraars juist steeds meer kantoren sluiten en zich richten op online contact, blijft voor Univé de kantoorfunctie in Nijkerk onverminderd belangrijk. Hier staan twaalf adviseurs dagelijks klaar om klanten te adviseren en duidelijkheid te geven bij allerhande vragen. Dat wordt enorm gewaardeerd, weet Leendert Verduin. ,,Vaak zie je dat mensen online van alles regelen. Bijvoorbeeld schade melden of een mutatie doorgeven. Daarna komen ze even langs om te checken of alles goed is aangekomen. De koers van Univé richt zich, tegen de stroom in, nadrukkelijk op persoonlijk contact. Daarin schuilt volgens ons de kracht van een goede relatie.’’

Goed advies

Een goed advies is geen overbodige luxe, zegt Verduin. ,,Wij vertellen je welke risico’s er zijn, bespreken met je wat je eigenlijk verwacht als er schade is en helpen je om op basis daarvan de verzekeringen te kiezen die bij jouw situatie passen. Daarin zijn wij altijd eerlijk. We zeggen het ook als we denken dat je een verzekering niet nodig hebt. En het voordeel is dat je ook altijd iemand hebt die je kan bellen of waar je langs kunt gaan als je die verzekering nodig hebt. Als er wordt ingebroken in je woning is het laatste waar je op zit te wachten dat je gedoe krijgt met de verzekering.”

Waardecheque van Univé

Univé Midden-Nederland deelt het kantoor aan de Oranjelaan 6 al decennialang met Midden Nederland Makelaars en Midden Nederland Hypotheken. Deze drie bedrijven werken nauw samen, en voor woningkopers levert dat dankzij een aantrekkelijke actie een leuk cadeau op: wie via bemiddeling van Midden Nederland Makelaars een woning koopt, krijgt van Univé een waardecheque cadeau die 1 jaar gratis opstalverzekering waard is.

Univé Midden-Nederland | Oranjelaan 6 | Nijkerk| 033 – 247 5050 | nijkerk@unive.nl | www.unive.nl/dichtbij/nijkerk

sleutels-unive-mnm