Vul je badkamer met het geluid van de Aquasound

NIJKERK – Wat is er nu lekkerder dan uitgebreid badderen of douchen? Nóg uitgebreider badderen en douchen met een lekker muziekje op! Bij Sanisale in Nijkerk kan je er nu heel voordelig aan komen.

De speciaal voor badkamers ontworpen bluetooth Soundbox van Aquasound is een leuke gadget voor natte ruimtes. Installeren is niet nodig want het vernuftige apparaatje kan je bedienen vanaf je eigen smartphone of tablet. Sanisale aan de Boekdrukker in Nijkerk heeft de gadget in de aanbieding voor slechts 75 euro. ,,Zo krijg ik mijn kinderen nooit meer onder de douche vandaan’’, reageert een Facebookvriend op de pagina van Sanisale.

Met de waterbestendige bluetooth Sound-Box kan je het geluid vanuit je eigen smartphone de hele badkamer laten vullen. Als je hem aansluit op je iPad, profiteer je van optimaal geluid. Het vermogen van deze waterdichte bluetooth speaker is 6 watt, de 2000 mAh accu gaat tot wel 8 uur mee. De volledig draadloze en oplaadbare Sound-Box heeft geen installatie in de badkamer nodig waardoor je hem ook makkelijk mee kunt nemen, bijvoorbeeld naar het strand.

www.sanisale.com