Weer naar school? Eerst naar Expert

NIJKERK – Nijkerk staat weer in de startblokken om óf weer naar school te gaan óf een nieuwe frisse start te maken op het werk. ,,Daarom hebben we een aantal mooie aanbiedingen die heel goed van pas komen.’’ ,,Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn voor het nieuwe schooljaar,’’ vertelt Jan Gardebroek. ,,Maar ook voor de aanschaf van een nieuw apparaat is voorkennis nodig,’’ vervolgt hij. ,,Als het om laptops, printers of tablets gaat, is de keuze natuurlijk te over. Dus is het nog wel even een puzzel om erachter te komen wat het beste bij jóu past. Die vraag krijgen we hier vaak in de winkel en dat is ook een mooie plek om een goed advies te geven. Je kunt een apparaat even werkend zien. Je kunt voelen hoe zwaar een laptop is. Wat het verschil is in de diverse schermgroottes. In onze winkel hebben we tal van modellen waardoor je in korte tijd een heel goed beeld kunt hebben.’’ Naast laptops en tablets hebben we ook een breed assortiment printers en rekenmachines. ,,Dus een goede voorbereiding voor een nieuw schooljaar begint bij Expert,’’ aldus Jan.

www.expert.nl/nijkerk