WONING VAN DE MAAND

Woning van de maand: Meinsstraat 114 in Nijkerk

Hoe lang woont u al aan de Meinsstraat 114 in Nijkerk?
Onze vader was eigenaar van het woning vanaf het eerste moment. Direct na de bouw in 2009 heeft hij met veel zorg en liefde gezorgd voor de afwerking van vloeren, stoffering, inbouwkasten, keuken en de badkamers. Tot zijn overlijden vorig jaar heeft hij hier zeer plezierig gewoond.

Wat is wat u betreft het leukste plekje in het huis?
Persoonlijk hebben wij de zeer ruime woonkamer met eveneens ruime keuken als plezierigste ruimte in de woning ervaren. Met alle kinderen en aanhang werd regelmatig gegeten aan de grote eettafel grenzend aan de keuken, waar nog lang nagetafeld kon worden. De hoek in de woonkamer biedt plaats voor een ruime hoekbank en is ondanks de ruimte een erg knusse plek in de woning. Ook het balkon is een fijne plek om te ontspannen, te eten en te genieten van het mooie uitzicht over Nijkerk.

Hoe zou u de buurt/wijk omschrijven?
De woning is in 2009 gebouwd. Het appartementencomplex heeft een actieve vereniging van eigenaars die jaarlijks bij elkaar komt. Zo leer je al veel van je nieuwe buren kennen. Verder kunnen wij zeggen dat het een rustige woonwijk is met een gemêleerd gezelschap; van jongeren in de startersappartementen en gezinnen in de gezinswoningen, tot senioren in de penthouses.

Wat is er voor u zo leuk aan wonen in Nijkerk?
Nijkerk is een stad met een dorps karakter. Mensen kennen elkaar en groeten elkaar, je burgert er makkelijk in. Met een eigen station en aansluiting op de A28 is het bovendien goed bereikbaar, wat met name voor ons prettig was wanneer wij onze vader gingen bezoeken, maar wat natuurlijk ook ideaal is voor mensen die buiten Nijkerk werken.

Wat voor buren krijgen de toekomstige bewoner?
Het appartementencomplex herbergt een diversiteit aan bewoners. Doordat het complex zowel over luxe penthouses als kleinere appartementen beschikt, woont hier jong en oud in goede harmonie bij elkaar.

Wat is de reden dat het huis te koop staat?
Helaas is onze vader vorig jaar overleden en moet om die reden de woning verkocht worden

Hoe is de geografische ligging?
Het complex is gelegen op de locatie van de voormalige middelbare school van Nijkerk. Veel Nijkerkers zullen deze locatie goed kennen en bijzondere herinneringen hebben aan de plek. Het centrum met al zijn voorzieningen bevindt zich op loopafstand.

Hoe zou u deze woning aanprijzen bij potentiële kopers?
Voor senioren die graag alles gelijkvloers willen hebben, dicht bij het centrum willen wonen, maar nog wel de ruimte willen hebben om de hele familie te kunnen verwelkomen, is dit een heerlijke woning. Ook stellen die houden van strakke interieurs en veel woonruimte en die weinig voordeel zien in een grote tuin met veel onderhoud, komen hier zeker aan hun trekken.

Adres: Meinsstraat 114 Nijkerk
Koopsom: € 350.000 k.k.