TIPS & TRENDS

Woondagen bij Smits Stoffering

NIJKERKERVEEN – Oktober is dé woonmaand en dat viert Smits Stoffering samen met haar klanten. Op 8, 9 en 10 oktober kunnen bezoekers tijdens de Woondagen rekenen op verrassende acties, zoals ‘DIY: gratis moodboard maken’ en ‘Win een weekend Winterberg’.

Onder begeleiding van een styliste kunnen belangstellenden twee uur lang creatief aan de slag met het maken van een moodboard met daarop alle mogelijke woonwensen. Trends, kleuren, materialen en vormgeving staan centraal. De hele woonmaand oktober kunnen klanten in de winkel stemmen op het mooiste moodboard. Het moodboard met de meeste likes wint een weekend naar Winterberg. Zaterdag 31 oktober wordt de winnaar bekendgemaakt.

Tijdens de Woondagen kunnen bezoekers ook interieuradvies inwinnen. ,,Denk daarbij aan advies over vloeren, raamdecoratie, indeling van de meubels of kleuradvies’’, vertelt binnenhuisadviseuse Lotte Klein Falckenborg. ,,We raden aan om een plattegrond of foto’s mee te nemen, dan weten we hoe de ruimte eruitziet en wat het meest geschikt is.’’ Ook een restyle advies behoort tijdens de Woondagen tot de mogelijkheden. ,,Een bestaande indeling kan met een paar simpele aanpassingen veranderen, zonder dat je daar veel voor hoeft uit te geven’’, aldus Lotte.

Tijdens de Woondagen kunnen klanten zelf hun korting (tot 25%) grabbelen. Klanten ontvangen deze dagen gratis meet- en monteerservice op alle raamdecoratie.
Opgeven voor het maken van een moodboard of krijgen van advies kan via info@smits-stoffering.nl of 033 257 25 25.

smits-stoffering.nl.