TIPS & TRENDS

Zorgeloos op vakantie dankzij Aqua4Weeks

Aan het probleem van teveel of te weinig water voor kamerplanten komt dankzij Aqua4Weeks voorgoed een einde. De nieuwe sierpot met ingebouwd watergeefsysteem zorgt dat de plant automatisch de juiste hoeveelheid water krijgt.

De wortels zuigen al naar gelang de behoefte van plant via een speciale lont het water op uit het waterreservoir. Jij kunt zorgeloos genieten want het waterreservoir vul je gemiddeld maar eens in de 4 weken bij. Dat is ook goed nieuws voor de buren die tijdens jouw vakantie niet meer de helpende hand hoeven te bieden. Aqua4Weeks werkt zonder batterijen of stroom en geeft maximaal plantplezier met minimale verzorging.

Pot met plant
Het Aqua4Week-concept bestaat uit een kamerplant in een sierpot met ingebouwd waterreservoir. Er zijn 2 soorten sierpotten: Home (kunststof) en Original (keramiek). Het kleurenpalet varieert van rood naar wit en van grijs naar groen. Afhankelijk van het seizoen is er een aanbod van minimaal 10 verschillende kamerplanten.

Op www.Aqua4Weeks.nl vind je het complete en actuele aanbod inclusief een indicatie van het watergebruik per plant. Voeg om de plant gezond en sterk te houden eens een beetje vloeibare plantenvoeding toe. Het wordt tegelijk (via de lonten) met het water opgenomen door de wortels.

App
Aqua4Weeks heeft een gratis app beschikbaar voor smartphones. Het bevat eenvoudige tips, video’s en een herinneringsfunctie. Stel de app in en je krijgt automatisch een reminder wanneer het tijd is om het waterreservoir bij te vullen. Verkrijgbaar via App Store of Google Play.

Aqua4Weeks
Aqua4Weeks
Nooit meer verlepte planten na uw vakantie.
Nooit meer verlepte planten na uw vakantie.